Copykoppie Strippenkaart


Een manier om een kort lijntje te hebben met een copywriter en teksten voor social, webteksten, belangrijke mails, promomateriaal, nieuwsbrieven et cetera op korte termijn te laten aanscherpen. Pure eindredactie of ook een scherpe blik op de inhoud, het kan allemaal!

  • Mail maximaal twee A4’tjes tekst naar copykoppie@studioleemans.nl en ontvang deze binnen een werkdag geredigeerd retour.
  • Is het meer, dan geldt twee werkdagen.
  • Is het veel meer? Dan overleggen we even wat haalbaar is.
  • Twintig losse uren komt normaal neer op 2.200 euro.
  • Op de Strippenkaart kost elk uur een tientje minder, plus: je krijgt een uur gratis.
  • Je betaalt dus geen 2.200, maar 1.900 euro.
  • De strippenkaart is vier maanden geldig.

Bestel je strippenkaart!

"Het aanbod voor een webscan kwam precies op het juiste moment. Charlotte keek kritisch naar mijn site en waar deze mogelijk verbeterd kon worden, zowel qua tekst als lay-out. Ze wist op een prettige en opbouwende manier feedback en tips te geven. Ik pak het Webscan-document er regelmatig bij om even te checken of ik nog op de goede weg ben."
Lucinda Niezen, coach/psycholoog/consultant bij Tree Talent Consultancy
Lees meer over deze opdracht
"Charlotte is niet alleen een ontzettend fijne, energieke en gezellige dame om mee samen te werken, ze is ook een briljante copywriter. Ze werkt supersnel, legt de lat lekker hoog, schakelt moeiteloos van de ene naar de andere opdracht, weet teksten moeiteloos voor verschillende doelgroepen en kanalen aan te passen."
Sanne Tieke, Campagneleider Week van de Alfabetisering
Lees meer over deze opdracht
"De snelheid waarmee Charlotte zich een voor haar nieuwe industrie eigen maakte én een gewaardeerde collega werd, vond ik zeer indrukwekkend. Daarnaast waardeer ik haar erg om haar out-of-the-box-denken."
Vincent Peeters, CEO Business Lease Group
Bekijk deze opdracht
"Charlotte is een communicatieadviseur pur sang. Met haar scherpe blik, communicatie skills en proactieve houding was zij van grote waarde voor het HDI. "
Renate Koers, Hoofd Communicatie & Fondsenwerking HDI
Bekijk deze opdracht
"Charlotte leverde heel snel een persbericht dat direct de juiste toon had. Omdat haar 'assortiment' zeer veelzijdig is, werd zij vrijwel gelijk onze communicatiepartner."
Chris Marbus, directeur Quiosk B.V.
Lees dit persbericht Lees dit persbericht
"Charlotte was very committed, polite and collaborative. It was very easy to work together, because she can understand people's intent."
Amanda Yiu, eigenaar Formocha Premium Tea
Lees dit artikel over Chinese thee uit Yunnan