We krijgen vuur in onze ogen van |
Hierin pakken we onze verantwoordelijkheid door microrevoluties te ondersteunen met rake tekst en communicatiemiddelen.

 

 

Charlotte Leemans. Oprichter contentbureau Studio Leemans. Utrechtse. Copywriter. Eindredacteur. Communicatieadviseur. Kleurstylist. Yogi. Bootcamper. Microrevolutionair. Crazy cat lady. Koffieliefhebber.

Hou van ownership nemen en prio’s de pijplijn inschieten. Draag graag steentjes bij. Krijg energie en focus van het afwisselende ondernemersbestaan. Peuter graag naar wat jij nou eigenlijk echt wilt zeggen. Enthousiast, scherp en met zorg.

 

Ik heb sinds 2013 een gouden collectie van specialisten om me heen verzameld. Fotografen, vormgevers, developers, strategen, marketeers, copywriters, journalisten en eindredacteuren. Mensen met dezelfde voorliefde voor microrevoluties. Dat maakt dat ik sinds 2020 niet meer als freelancer, maar als Studio door het leven ga.

Specialisten

Margreet Rijlaarsdam
Mags up your mind

Illustratie en visueel design. Logo’s, huisstijlen, muurschilderingen, portretten, ansichtkaarten …

Rosanne Klijn
Roos Klijn studio

Voorheen copywriter en communicatieadviseur. Nu fotograaf extraordinaire. Van zeer creatief werk tot en met zeer zakelijke beeldbanken en portretten.

Marijn de Wit
Commercial video and photography

Zijn grote liefde: capturing visuals in both stills and moving images.

Lian Groot
Webdesigner met een grote liefde voor Squarespace

“Mijn leven is een creatieve zoektocht waarin ik mijn eigen weg design – simpelweg door het te bewandelen.”

"Het aanbod voor een webscan kwam precies op het juiste moment. Charlotte keek kritisch naar mijn site en waar deze mogelijk verbeterd kon worden, zowel qua tekst als lay-out. Ze wist op een prettige en opbouwende manier feedback en tips te geven. Ik pak het Webscan-document er regelmatig bij om even te checken of ik nog op de goede weg ben."
Lucinda Niezen, coach/psycholoog/consultant bij Tree Talent Consultancy
Lees meer over deze opdracht
"Charlotte is niet alleen een ontzettend fijne, energieke en gezellige dame om mee samen te werken, ze is ook een briljante copywriter. Ze werkt supersnel, legt de lat lekker hoog, schakelt moeiteloos van de ene naar de andere opdracht, weet teksten moeiteloos voor verschillende doelgroepen en kanalen aan te passen."
Sanne Tieke, Campagneleider Week van de Alfabetisering
Lees meer over deze opdracht
"De snelheid waarmee Charlotte zich een voor haar nieuwe industrie eigen maakte én een gewaardeerde collega werd, vond ik zeer indrukwekkend. Daarnaast waardeer ik haar erg om haar out-of-the-box-denken."
Vincent Peeters, CEO Business Lease Group
Bekijk deze opdracht
"Charlotte is een communicatieadviseur pur sang. Met haar scherpe blik, communicatie skills en proactieve houding was zij van grote waarde voor het HDI. "
Renate Koers, Hoofd Communicatie & Fondsenwerking HDI
Bekijk deze opdracht
"Charlotte leverde heel snel een persbericht dat direct de juiste toon had. Omdat haar 'assortiment' zeer veelzijdig is, werd zij vrijwel gelijk onze communicatiepartner."
Chris Marbus, directeur Quiosk B.V.
Lees dit persbericht Lees dit persbericht
"Charlotte was very committed, polite and collaborative. It was very easy to work together, because she can understand people's intent."
Amanda Yiu, eigenaar Formocha Premium Tea
Lees dit artikel over Chinese thee uit Yunnan